Vi står for det gode
solide håndværk

Nye vinduer og døre reducerer elforbruget

Med de rigtige nye vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og giver dig og din familie bedre livskvalitet. Nye døre og vinduer, sparer også på det samlede årlige varmeforbrug, da man med nye vinduer kan mindske energiforbruget ved hjælp af bedre isolering. Vi er medlem af Energivejlederen og kan derfor sikre dig en energioptimering af kvalitet.

Desuden bruger vi kun vinduer og døre af højeste kvalitet.

Derfor samarbejder vi med Outrup

Placering af vinduer og døre har stor betydning

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af nye vinduer bør man overveje, hvor i boligen vinduerne skal placeres. Skal de for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduerne så højt som muligt, idet placering har betydning for mængden og kvaliteten af lys, der kommer ind i boligen.

Reparation eller udskiftning af døre og vinduer

​Vi kan hjælpe dig med både nye vinduer og døre men også reparation eller en fuldkommen udskiftning heraf.

​Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for. Efterfølgende udfører vi arbejdet og efterlader altid et godt resultat.

Gode tilbud og god vejledning går hånd i hånd

Hvis du ønsker et tilbud på at få isat nye vinduer, så sender vi dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for otte arbejdsdage, efter vi har været ude at se på opgaven.

Når du vælger os til montering af nye vinduer for dig i enten Hvidovre, Brøndby eller Vallensbæk, så kan du være sikker på at få gode råd og vejledning under hele processen.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til reparation, udskiftning eller helt nye døre eller vinduer, så kontakt os på telefon 40 34 42 21 eller e-mail kontakt@gronbyg.dk.

Certificeret Håndværkstaksator

Følg os på Facebook!

Vi tilbyder Energivejledning i din bolig​

Nye vinduer

ENERGIOPTIMERING

NYT TAG