Nye vinduer og døre reducerer elforbruget

Med de rigtige nye vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og giver dig og din familie bedre livskvalitet. Nye døre og vinduer, sparer også på det samlede årlige varmeforbrug, da man med nye vinduer kan mindske energiforbruget ved hjælp af bedre isolering. Vi er medlem af Energivejlederen og kan derfor sikre dig en energioptimering af kvalitet.

Desuden bruger vi kun vinduer og døre af højeste kvalitet.

Derfor samarbejder vi med Outrup

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Placering af vinduer og døre har stor betydning

  Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af nye vinduer bør man overveje, hvor i boligen vinduerne skal placeres. Skal de for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduerne så højt som muligt, idet placering har betydning for mængden og kvaliteten af lys, der kommer ind i boligen.

  Reparation eller udskiftning af døre og vinduer

  ​Vi kan hjælpe dig med både nye vinduer og døre men også reparation eller en fuldkommen udskiftning heraf.

  ​Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for. Efterfølgende udfører vi arbejdet og efterlader altid et godt resultat.

  Gode tilbud og god vejledning går hånd i hånd

  Hvis du ønsker et tilbud på at få isat nye vinduer, så sender vi dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for otte arbejdsdage, efter vi har været ude at se på opgaven.

  Når du vælger os til montering af nye vinduer for dig i enten Hvidovre, Brøndby eller Vallensbæk, så kan du være sikker på at få gode råd og vejledning under hele processen.

  Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til reparation, udskiftning eller helt nye døre eller vinduer, så kontakt os på telefon 40 34 42 21 eller e-mail kontakt@gronbyg.dk.

  Se hvad vores kunder siger

  ★★★★★

  Vi fik skiftet alle døre og vinduer. Vi valgte GRØN-BYG. Det var et FANTASTISK valg. Super veludført arbejde af et super godt håndværker team.
  Tommy
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Jeg har fået udskiftet loftsbeklædningen og behandlet let angreb af borebiller i bærebjælker. Derpå genmontage af loftbeklædning. Alt foregik som aftalt, og jeg har været meget tilfreds med det hele. Afdækning kunne måske have været lidt bedre, men som helhed er alt OK.
  Birgit
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Firmaet har overholdt den aftale der var indgået og det tilbud der var givet - og arbejdet udført fuldt tilfredsstillende!
  Jørgen
  via Håndværker.dk

  Lyst til at kigge forbi?

  Kom endelig ned og besøg os, så kan vi få en snak om dit næste projekt.

  Kontaktinfo