Vi står for det gode
solide håndværk

Energivejledning

Når du som bolig- og bygningsejer overvejer at lave energioptimering på din bygning, så er det en god idé at starte med at tage en snak med en energivejleder. Energivejl​ederen er en håndværker eller installatør, der har efteruddannet sig til at udføre og vejlede om energioptimering. En energivejleder sikrer dig bedre varmeøkonomi og komfort i din bygning efter endt energioptimering.

Lad os stå for din energioptimering

Hos GrønByg Entreprise ApS er vi uddannet til at vejlede vores kunder i energioptimering. Desuden får du af os klar vejledning om hvilke tiltag, der bedst betaler sig – og i hvilken rækkefølge, det giver mening af udføre dem.

Som energivejleder kan vi for eksempel vejlede dig i, om du skal:

  • Udskifte dit varmeanlæg, før du hulmurs isolerer
  • Installere gulvvarme, eller udskifte vinduespartier for at komme af med træk problemer

Når vi har vurderet, hvad der skal renoveres i forbindelse med en energioptimering, så vil det blive udarbejdet i en rapport. Midlerne til denne rapport kan du søge hos din lokale energiudbyder.

Hvem kan bruge en energivejleder?

Alle der har brug for at få foretaget en energioptimering kan have brug for en energivejleder. Det kan både være, hvis du skal have en energioptimering til din private bolig, eller hvis du skal have energioptimering til din virksomhed.

En energivejleder kan også bruges i kommunen og på den måde hjælpe til at opfordre borgerne til at få foretaget energioptimering i deres egne hjem.

Vi tilbyder energivejledning både i nærområdet, men også på det meste af sjælland, så ring til os allerede i dag på telefon 40 34 42 21 eller send os en e-mail på kontakt@gronbyg.dk.

Certificeret Håndværkstaksator

Følg os på Facebook!

Vi tilbyder Energivejledning i din bolig​

Nye vinduer

ENERGIOPTIMERING

NYT TAG