Energivejledning

Når du som bolig- og bygningsejer overvejer at lave energioptimering på din bygning, så er det en god idé at starte med at tage en snak med en energivejleder. 

Energivejlederen er en håndværker eller installatør, der har efteruddannet sig til at udføre og vejlede om energioptimering. En energivejleder sikrer dig bedre varmeøkonomi og komfort i din bygning efter endt energioptimering.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Lad os stå for din energioptimering

  Hos GrønByg Entreprise ApS er vi uddannet til at vejlede vores kunder i energioptimering. Desuden får du af os klar vejledning om hvilke tiltag, der bedst betaler sig – og i hvilken rækkefølge, det giver mening af udføre dem.

  Som energivejleder kan vi for eksempel vejlede dig i, om du skal:

  • Udskifte dit varmeanlæg, før du hulmurs isolerer
  • Installere gulvvarme, eller udskifte vinduespartier for at komme af med træk problemer

  Når vi har vurderet, hvad der skal renoveres i forbindelse med en energioptimering, så vil det blive udarbejdet i en rapport. Midlerne til denne rapport kan du søge hos din lokale energiudbyder.

  Hvem kan bruge en energivejleder?

  Alle der har brug for at få foretaget en energioptimering, kan have brug for en energivejleder. Det kan både være, hvis du skal have en energioptimering til din private bolig eller din virksomhed.

  En energivejleder kan også bruges i kommunen og på den måde hjælpe til at opfordre borgerne til at få foretaget energioptimering i deres egne hjem.

  Vi tilbyder energivejledning både i nærområdet, men også på det meste af sjælland, så ring til os allerede i dag på telefon 40 34 42 21 eller send os en e-mail på kontakt@gronbyg.dk.

  Se hvad vores kunder siger

  ★★★★★

  Vi fik skiftet alle døre og vinduer. Vi valgte GRØN-BYG. Det var et FANTASTISK valg. Super veludført arbejde af et super godt håndværker team.
  Tommy
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Jeg har fået udskiftet loftsbeklædningen og behandlet let angreb af borebiller i bærebjælker. Derpå genmontage af loftbeklædning. Alt foregik som aftalt, og jeg har været meget tilfreds med det hele. Afdækning kunne måske have været lidt bedre, men som helhed er alt OK.
  Birgit
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Firmaet har overholdt den aftale der var indgået og det tilbud der var givet - og arbejdet udført fuldt tilfredsstillende!
  Jørgen
  via Håndværker.dk

  Lyst til at kigge forbi?

  Kom endelig ned og besøg os, så kan vi få en snak om dit næste projekt.

  Kontaktinfo