Vi står for det gode
solide håndværk

Nyt gulv med gulvvarme

​Trænger du til at få lavet et nyt gulv, eventuelt med gulvvarme, som passer ind i den stil, du ønsker i dit hjem i Brøndby, Hvidovre eller Vallensbæk? Hvorfor så ikke vælge at få indlagt gulvvarme nu når du allerede er i gang? Hos GrønByg Entreprise ApS kan vi hjælpe dig med at få lagt dit nye gulv med gulvvarme, sådan at du ikke kommer til at fryse tæerne til vinter!

Gulvvarme giver god varmefordeling

Hvis du vælger at få lagt gulvvarme samtidig med, at du får lagt dit nye gulv, så kommer der en lang række fordele med. Gulvvarme er nemlig ikke kun yderst bekvemt. Gulvvarme skaber nemlig også en bedre fordeling af varmen i rummet. Når du får lavet gulvarme og nyt gulv samtidig, så slipper du også for, at støv bliver hvirvlet rundt, da varmen ligger nede i gulvet.

Få lavet et nyt gulv med god vejledning

Når du skal have lavet dit nye gulv, eventuelt med gulvvarme, så er en god vejledning altafgørende. Her hos os sørger vi for, at vores kunder bliver vejledt på bedst mulig vis, når vi skal lave nyt gulv for dem, eller hvis de ønsker at få lagt gulvvarme. Vi har altid kundens ønsker for øje, når vi skal lave det nye gulv, og vi gør alt, hvad vi kan for at opfylde disse ønsker.

Udfyld vores kontaktformular lige her, og så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud på dit nye gulv med eller uden gulvvarme. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 40 34 42 21 eller skrive en e-mail til kontakt@gronbyg.dk.

Nye gulve – Eg Slotsparket

 

Certificeret Håndværkstaksator

Følg os på Facebook!

Vi tilbyder Energivejledning i din bolig​

Nye vinduer

ENERGIOPTIMERING

NYT TAG