Nyt gulv med gulvvarme

Trænger du til at få lavet et nyt gulv, eventuelt med gulvvarme, som passer ind i den stil, du ønsker i dit hjem i Brøndby, Hvidovre eller Vallensbæk? Hvorfor så ikke vælge at få indlagt gulvvarme nu når du allerede er i gang? 

Hos GrønByg Eantreprise ApS kan vi hjælpe dig med at få lagt dit nye gulv med gulvvarme, sådan at du ikke kommer til at fryse tæerne til vinter!

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Gulvvarme giver god varmefordeling

  Hvis du vælger at få lagt gulvvarme samtidig med, at du får lagt dit nye gulv, så kommer der en lang række fordele med. Gulvvarme er nemlig ikke kun yderst bekvemt. Gulvvarme skaber nemlig også en bedre fordeling af varmen i rummet. Når du får lavet gulvarme og nyt gulv samtidig, så slipper du også for, at støv bliver hvirvlet rundt, da varmen ligger nede i gulvet.

  Få lavet et nyt gulv med god vejledning

  Når du skal have lavet dit nye gulv, eventuelt med gulvvarme, så er en god vejledning altafgørende. Vi sørger for, at vores kunder bliver vejledt bedst muligt, når vi skal lave nyt gulv for dem, eller hvis de ønsker at få lagt gulvvarme. Vi har altid kundens ønsker for øje, når vi skal lave det nye gulv, og vi gør alt, hvad vi kan for at opfylde disse ønsker.

  Udfyld vores kontaktformular lige her, og så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud på dit nye gulv med eller uden gulvvarme. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 40 34 42 21 eller skrive en e-mail til kontakt@gronbyg.dk.

  Nye gulve - Eg Slotsparket

  Se hvad vores kunder siger

  ★★★★★

  Vi fik skiftet alle døre og vinduer. Vi valgte GRØN-BYG. Det var et FANTASTISK valg. Super veludført arbejde af et super godt håndværker team.
  Tommy
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Jeg har fået udskiftet loftsbeklædningen og behandlet let angreb af borebiller i bærebjælker. Derpå genmontage af loftbeklædning. Alt foregik som aftalt, og jeg har været meget tilfreds med det hele. Afdækning kunne måske have været lidt bedre, men som helhed er alt OK.
  Birgit
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Firmaet har overholdt den aftale der var indgået og det tilbud der var givet - og arbejdet udført fuldt tilfredsstillende!
  Jørgen
  via Håndværker.dk

  Lyst til at kigge forbi?

  Kom endelig ned og besøg os, så kan vi få en snak om dit næste projekt.

  Kontaktinfo