Terrasser

Hos GrønByg Entreprise ApS har vi stor erfaring med opsætning og
montering af nye terrasser. Vores kunder vælger os blandt andet
på baggrund af håndværk af høj kvalitet, samt en række
 andre faktorer som f.eks. kunne være som følgende:

Få bygget din træterrasse af et team af specialister

Sommeren er på vej og du går nok og drømmer om din nye træterrasse, som du kan benytte dig af i det gode vejr sammen med dine nærmeste.

Hos Grønbyg Entreprise ApS er terrasser et af vores specialer. Vi har bygget terrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker, så din drøm kan gå i opfyldelse.

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende træterrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

Grønbyg Entreprise ApS er din professionelle partner i træarbejde.

Det skal du tænke over mht. din nye terrasse

Der er selvfølgelig nogle ting, du skal være opmærksom omkring, når vi går i gang med din nye terrasse:

 • Hvor stor skal terrassen være?
 • Overvej placeringen af terrassen
 • Skal terrassen være overdækket
 • Hvilket materiale skal terrassen bygges med?

Du kan trygt overlade din opgave til os, og vi kan garantere at arbejdet bliver udført til perfektion.
Vi har stor erfaring med terrasser og er ikke bange for at kaste os ud i nye projekter. Så tøv ikke med at fortælle os om dit terrasseprojekt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi bygger din terrasse til en fornuftig pris

  Skal du have bygget en ny terrasse til din bolig, og vil gerne have en fornuftig pris? Så er GrønByg Entreprise ApS den helt rette virksomhed for dig!

  Vi tilbyder montering og opbygning af alle former for træterrasser i trykimprægneret træ, hårdt træ eller komposit.

  Ved opbygning af en ny terrasse, er der mange ting at tage hensyn til.
  Bl.a. er det en god idé for dig, at overveje hvilke materialer der skal benyttes, hvilken størrelse den skal have og om den skal være overdækket eller ej.

  Dette er en god idé at have forberedt inden du tager kontakt til os – vi hjælper selvfølgelig også med rådgivning og vejledning, hvis du skulle have brug for det.

  Så kontakt os i dag, og modtag en uforpligtende pris på din nye terrasse.

  GrønByg bygger din terrasse efter dine personlige ønsker

  Hos GrønByg specialiserer vi os i opsætning og montering af terrasser. Vi har mange års erfaring med dette, og har eksekveret med stor tilfredshed blandt vores kunder.

  Vi udfører vores opgaver til perfektion, og forlader ikke stedet, før kunden er 100% tilfreds med arbejdet, vi har udført.

  Det er ligegyldigt hvilken slags terrasse du ønsker eller hvilket materiale den skal være bygget af.

  Vi bygger alle slags. For eksempel kan du få lavet:

  • Træterrasse
  • Lærketræ terrasse
  • Trykimprægneret træterrasse
  • Fliseterrasse
  • Komposit terrasse
  • Overdækket terrasse

   

  Står du og vil gerne have bygget en terrasse, som ikke matcher ovenstående? Så kan du altid kontakte os, så finder vi ud af mulighederne for dig.
  Vi har stor erfaring, og har stort set altid en løsning klar til dig uanset dine ønsker.

  Vi lytter til vores kunder

  Hos Grønbyg mener vi et godt og tæt samarbejde med kunden giver det bedste resultat. Derfor arbejder vi meget med at skabe en god relation til kunden, så vi sammen kan opnå det bedste resultat.

  Vi designer altid terrassen i samarbejde med vores kunder, så vi er sikre på vi finder en løsning, der passer til vores kunders behov og ønsker. Vi er der under hele processen og kommer gerne med professionelt råd og vejledning til hvordan vi effektivt kan bygge din terrasse for dig.

  Kontakt os allerede i dag

  Står du mangler en ny terrasse eller ønsker du en ombygning af din terrasse, så kontakt os allerede i dag og få et konkurrencedygtig tilbud. Hvis du ønsker at høre mere omkring din nye terrasse og dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig og opfylde dine behov og ønsker.

  Vi holder til i Brøndby, men kører i hele København, Roskilde, Hillerød, Rungsted og Køge for at hjælpe dig med dit terrasseprojekt.

  Terrasser - Lærketræ

  Vi har stor erfaring med opbygning og montering af terrasser i lærketræ.
  Så om det er en stor eller mindre terrasse, du skal have bygget, så er GrønByg yderst kompetente og klar til at sætte den op for dig.
  Kontakt os pr. telefon 40 34 42 21, mail eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud på din terrasse i lærketræ!

  Terrasser

  Se hvad vores kunder siger

  ★★★★★

  Vi fik skiftet alle døre og vinduer. Vi valgte GRØN-BYG. Det var et FANTASTISK valg. Super veludført arbejde af et super godt håndværker team.
  Tommy
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Jeg har fået udskiftet loftsbeklædningen og behandlet let angreb af borebiller i bærebjælker. Derpå genmontage af loftbeklædning. Alt foregik som aftalt, og jeg har været meget tilfreds med det hele. Afdækning kunne måske have været lidt bedre, men som helhed er alt OK.
  Birgit
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Firmaet har overholdt den aftale der var indgået og det tilbud der var givet - og arbejdet udført fuldt tilfredsstillende!
  Jørgen
  via Håndværker.dk

  Lyst til at kigge forbi?

  Kom endelig ned og besøg os, så kan vi få en snak om dit næste projekt.

  Kontaktinfo