Terasser i alle former

Sommeren er på vej og du går nok og drømmer om din nye terrasse, som du kan benytte dig af i det gode vejr sammen med dine nærmeste.

Hos Grønbyg Entreprise ApS er terrasser et af vores specialer. Vi har bygget terrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker, så din drøm kan gå i opfyldelse.

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

Grønbyg Entreprise ApS er din professionelle partner i træarbejde.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Det skal du tænke over mht. til din nye terasse

  Der selvfølgelig nogle ting, du skal være opmærksomme omkring, når vi går i gang med processen:


  • Hvor stor skal terrassen være?
  • Overvej placeringen af terrassen
  • Skal terrassen være overdækket
  • Hvilket materiale skal terrassen bygges med?


  Du kan trygt overlade din opgave til os og vi kan garantere at arbejdet bliver udført til perfektion.
  Vi har stor erfaring med terrasser og er ikke bange for at kaste os ud i nye projekter. Så tøv ikke med at fortælle os om dit terrasseprojekt.

  Vi lytter til vores kunder

  Hos Grønbyg mener vi et godt og tæt samarbejde med kunden giver det bedste resultat. Derfor arbejder vi meget med at skabe en god relation til kunden, så vi sammen kan opnå det bedste resultat.

  Vi designer altid terrassen i samarbejde med vores kunder, så vi er sikre på vi finder en løsning, der passer til vores kunders behov og ønsker. Vi er der under hele processen og kommer gerne med professionelt råd og vejledning til hvordan vi effektivt kan bygge din terrasse for dig.

  Kontakt os nu!

  Står du mangler en ny terrasse eller ønsker du en ombygning af din terrasse? Kontakt os allerede i dag og få et konkurrencedygtig tilbud. Hvis du ønsker at høre mere omkring din nye terrasse og dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig og opfylde dine behov og ønsker.

  Vi holder til i Brøndby, men kører i hele København, Roskilde, Hillerød, Rungsted og Køge for at hjælpe dig med dit terrasseprojekt.

  Terrasser - Lærketræ

  Terrasser

  Se hvad vores kunder siger

  ★★★★★

  Vi fik skiftet alle døre og vinduer. Vi valgte GRØN-BYG. Det var et FANTASTISK valg. Super veludført arbejde af et super godt håndværker team.
  Tommy
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Jeg har fået udskiftet loftsbeklædningen og behandlet let angreb af borebiller i bærebjælker. Derpå genmontage af loftbeklædning. Alt foregik som aftalt, og jeg har været meget tilfreds med det hele. Afdækning kunne måske have været lidt bedre, men som helhed er alt OK.
  Birgit
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Firmaet har overholdt den aftale der var indgået og det tilbud der var givet - og arbejdet udført fuldt tilfredsstillende!
  Jørgen
  via Håndværker.dk

  Lyst til at kigge forbi?

  Kom endelig ned og besøg os, så kan vi få en snak om dit næste projekt.

  Kontaktinfo