Vi står for det gode
solide håndværk

Rådskade udbedres af erfarne fagspecialister

Hos GrønByg Entreprise tilbyder vi udbedring af rådskade i alle typer boliger i Brøndby, Hvidovre og Vallensbæk. Vi har mange års erfaring inden for branchen og har hjulpet et væld af kunder med rådskade i vindskeder, træ og terrasser. Oplever du problemer med råd, er vi klar til at hjælpe dig omgående.

Rådskade kan få alvorlige konsekvenser og ødelægge hele eller dele af eksempelvis en terrasse. Med en effektiv indsats kan vi begrænse råd og reparere eller udskifte de dele, der er gået råd i. Har du mistanke om rådskade, anbefaler vi, at du tilkalder en specialist som os.

Gør noget ved din rådskade før det er for sent

Har du træværk, der er gået råd i, er det om at tage hånd om problemet med det samme. Jo før, jo bedre. Gennem årene har vi set mange forskellige scenarier, hvorfor vi ved, hvordan og hvorledes vi skal udbedre rådskade. Uanset om det er råd i vindskeder eller andet træværk i en bolig, hvor der virkelig kan ske skade på sigt.

Står du og mangler en kompetent fagspecialist til at hjælpe dig af med din rådskade, hjælper vi dig gerne. Vi kommer ud til din bolig og ser nærmere på sagen for derefter at give en faglig vurdering af, hvad der skal til for at gøre skaden god igen.

Vi tilbyder en grundig reparation af råd

Er der først opstået rådskade, skal det træ, der er råd i, udskiftes eller repareres. Vi har de rette redskaber til opgaven og hjælper dig med at få styr på situationen igen. Gør endelig noget ved problemet, før det er for sent, da det virkelig kan udvikle sig til en dyr affære.

Ring til os for nærmere aftale og få et uforpligtende tilbud på telefon 40 34 42 21 eller skriv til os på e-mail kontakt@gronbyg.dk.

Certificeret Håndværkstaksator

Følg os på Facebook!

Vi tilbyder Energivejledning i din bolig​

Nye vinduer

ENERGIOPTIMERING

NYT TAG