Vi står for det gode
solide håndværk

Nyt tag med garanti for kvalitet

Hvis du skal have lavet nyt tag på dit hus, eller du bare skal have foretaget mindre eller større reparationer, så kan vi hjælpe dig med sagen, lige meget om det er en stor eller en lille opgave.

Få et nyt tag som overholder alle regler

Når man skal have lavet nyt tag, så er det vigtigt, at det overholder alle de givne regler på området. Når du får os til at lave dit nye tag for dig, så kan du være sikker på, at vi altid vil overholde de givne regler på området.

Vi er medlem af Energivejlederen, og du er derfor garanteret, at vi overholder de bestemte krav, som dette kræver.

Nye kviste, tagrender eller andet tagarbejde

I forbindelse med det tagarbejde som vi udfører, så er vores kompetencer mange. Hvis du ønsker at få lavet nye kviste i samme ombæring, som du får lavet nyt tag, så kan vi også klare dette. Derudover kan vi også installere nye tagrender, ovenlys og meget andet, som du kun kan drømme om.

​Hvis du lader os klare dit tagarbejde, så sørger vi for at give dig gode råd og vejledning med på vejen samt et tilbud, som du med garanti ikke kan sige nej til. Vi har altid vores kunders ønske for øje, og vi sørger for, at vi udfører et godt stykke arbejde.

Få en pris på et nyt tag

Kontakt os i dag for en pris eller at høre mere om mulighederne for dit nye tag i Vallensbæk, Brøndby eller Hvidovre på kontakt@gronbyg.dk eller ring til os på telefon 40 34 42 21.

Certificeret Håndværkstaksator

Følg os på Facebook!

Vi tilbyder Energivejledning i din bolig​

Nye vinduer

ENERGIOPTIMERING

NYT TAG