Nyt tag med garanti for kvalitet

Hvis du skal have lavet nyt tag på dit hus, eller du bare skal have foretaget mindre eller større reparationer, så kan vi hjælpe dig med sagen, lige meget om det er en stor eller en lille opgave.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Få et nyt tag som overholder alle regler

  Når man skal have lavet nyt tag, så er det vigtigt, at det overholder alle de givne regler på området. Får du os til at lave dit nye tag for dig, så kan du være sikker på, at vi altid vil overholde de givne regler på området.

  Vi er medlem af Energivejlederen, og du er derfor garanteret, at vi overholder de bestemte krav, som dette kræver.

  Nye kviste, tagrender eller andet tagarbejde

  I forbindelse med det tagarbejde som vi udfører, så er vores kompetencer mange. Hvis du ønsker at få lavet nye kviste i samme ombæring, som du får lavet nyt tag, så kan vi også klare dette. Derudover kan vi også installere nye tagrender, ovenlys og meget andet, som du kun kan drømme om.

  ​Hvis du lader os klare dit tagarbejde, så sørger vi for at give dig gode råd og vejledning med på vejen samt et tilbud, som du med garanti ikke kan sige nej til. Vi har altid vores kunders ønske for øje, og vi sørger for, at vi udfører et godt stykke arbejde.

  Få en pris på et nyt tag

  Kontakt os i dag for en pris eller for at høre mere om mulighederne for dit nye tag i Vallensbæk, Brøndby eller Hvidovre på kontakt@gronbyg.dk eller ring til os på telefon 40 34 42 21.

  Se hvad vores kunder siger

  ★★★★★

  Vi fik skiftet alle døre og vinduer. Vi valgte GRØN-BYG. Det var et FANTASTISK valg. Super veludført arbejde af et super godt håndværker team.
  Tommy
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Jeg har fået udskiftet loftsbeklædningen og behandlet let angreb af borebiller i bærebjælker. Derpå genmontage af loftbeklædning. Alt foregik som aftalt, og jeg har været meget tilfreds med det hele. Afdækning kunne måske have været lidt bedre, men som helhed er alt OK.
  Birgit
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Firmaet har overholdt den aftale der var indgået og det tilbud der var givet - og arbejdet udført fuldt tilfredsstillende!
  Jørgen
  via Håndværker.dk

  Lyst til at kigge forbi?

  Kom endelig ned og besøg os, så kan vi få en snak om dit næste projekt.

  Kontaktinfo