Forsikringsskader

Har uheldet været ude, står vi klar til at rette op på skaderne

Vi hos Grønbyg Entreprise ApS er specialister inden for forsikringsskader. Vi har kompetente medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med din forsikringsskade.

Kontakt os nu eller blive ringet op ved at udfylde vores kontakt formular. Vi kommer gerne forbi og udarbejder et konkurrencedygtig tilbud til din opgave.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi lytter til vores kunder

  Hos Grønbyg mener vi et godt og tæt samarbejde med kunden giver det bedste resultat. Derfor arbejder vi meget med at skabe en god relation til kunden, så vi sammen kan opnå det bedste resultat.

  Vi designer altid terrassen i samarbejde med vores kunder, så vi er sikre på vi finder en løsning, der passer til vores kunders behov og ønsker. Vi er der under hele processen og kommer gerne med professionelt råd og vejledning til, hvordan vi effektivt kan bygge din terrasse for dig.

  Samarbejde med forsikringsselskaber

  Grønbyg Entreprise ApS har mange års erfaring med reparation af forsikringsskader og det betyder vi har opbygget et stort netværk inden forsikringsbranchen. Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber om udbedring af forsikringsskader. Det gør det muligt for os at udarbejde et tilbud, der lige præcis tilpasser dit behov og ønsker.

  Vi har rutinen, der sikrer, at arbejdet sker gnidningsfrit mellem parterne, og at dit hjem hurtigt er tilbage i sit vante udtryk. Uanset om det er indbrudsskader, vandskader, stormskader, brandskader eller hærværksskader, er vi klar med en løsning og løse din opgave for dig.

  Vi har i virksomheden adgang til forsikringsselskabernes skade system Scalepoint, som kan benyttes for nemmere håndtering af skader.

  Hvad er forsikringsskader?

  En forsikringsskade er en skade, du kan melde til dit forsikringsselskab. Ud fra din aftale hos dit forsikringsselskab, kan du få dækket din skade.

  Der findes mange slags forsikringsskader, som kan have en stor betydning for dit hus, møbler eller noget helt tredje. Der kan være mange grunde for, hvorfor en skade opstår. Mange af tilfældene opstår en skade ved storm, brand eller indbrud.

  Vi hos Grønbyg kan altid hjælpe dig – Vi er kun et opkald væk.

  Certificering af forsikringsakademiet

  I efteråret 2015 blev vi certificeret på forsikringsakademiet, som håndværkstaksator. Dette giver os en unik mulighed for taksering af skader, så vi er bedst muligt rustet til at hjælpe vores kunder.

  Kontakt os nu!

  Kontakt os allerede i dag og få et konkurrencedygtig tilbud. Hvis du har spørgsmål omkring din forsikringsskade, så tøv ikke, vi besvarer gerne dine spørgsmål og kommer gerne med råd til hvordan du enkelt og effektivt kan få repareret din skade.

  Vi holder til i Brøndby, men kører i hele København, Roskilde, Hillerød og Rungsted, for at hjælpe dig.

  Ring straks til os eller bliv ringet op ved at udfylde vores kontaktformular – vi er klar til at rykke ud med kort varsel.

  Se hvad vores kunder siger

  ★★★★★

  Vi fik skiftet alle døre og vinduer. Vi valgte GRØN-BYG. Det var et FANTASTISK valg. Super veludført arbejde af et super godt håndværker team.
  Tommy
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Jeg har fået udskiftet loftsbeklædningen og behandlet let angreb af borebiller i bærebjælker. Derpå genmontage af loftbeklædning. Alt foregik som aftalt, og jeg har været meget tilfreds med det hele. Afdækning kunne måske have været lidt bedre, men som helhed er alt OK.
  Birgit
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Firmaet har overholdt den aftale der var indgået og det tilbud der var givet - og arbejdet udført fuldt tilfredsstillende!
  Jørgen
  via Håndværker.dk

  Lyst til at kigge forbi?

  Kom endelig ned og besøg os, så kan vi få en snak om dit næste projekt.

  Kontaktinfo