Vi står for det gode
solide håndværk

Forsikringsskader

Har uheldet været ude, står vi klar til at rette op på skaderne.

Vi hos Grønbyg Entreprise ApS er specialister inden for forsikringsskader. Vi har kompetente medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig med din forsikringsskade.

Kontakt os nu eller blive ringet op ved at udfylde vores kontakt formular. Vi kommer gerne forbi og udarbejder et konkurrencedygtig tilbud til din opgave.

Samarbejde med forsikringsselskaber

Grønbyg Entreprise ApS har mange års erfaring med reparation af forsikringsskader og det betyder vi har opbygget et stort netværk inden forsikringsbranchen. Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber om udbedring af forsikringsskader. Det gør det muligt for os at udarbejde et tilbud, der lige præcis tilpasser dit behov og ønsker.

Vi har rutinen, der sikrer, at arbejdet sker gnidningsfrit mellem parterne, og at dit hjem hurtigt er tilbage i sit vante udtryk. Uanset om det er indbrudsskader, vandskader, stormskader, brandskader eller hærværksskader, er vi klar med en løsning og løse din opgave for dig.

Vi har i virksomheden adgang til forsikringsselskabernes skade system Scalepoint, som kan benyttes for nemmere håndtering af skader.

Hvad er forsikringsskader?

En forsikringsskade er en skade, du kan melde til dit forsikringsselskab. Ud fra din aftale hos dit forsikringsselskab, kan du få dækket din skade.

Der findes mange slags forsikringsskader, som kan have en stor betydning for dit hus, møbler eller noget helt tredje. Der kan være mange grunde for, hvorfor en skade opstår. Mange af tilfældene opstår en skade ved storm, brand eller indbrud.

Vi hos Grønbyg kan altid hjælpe dig – Vi er kun et opkald væk.

Certificering

I efteråret 2015 blev vi certificeret på forsikringsakademiet, som håndværkstaksator. Dette giver os en unik mulighed for taksering af skader, så vi er bedst muligt rustet til at hjælpe vores kunder.

Kontakt os nu!

Kontakt os allerede i dag og få et konkurrencedygtig tilbud. Hvis du har spørgsmål omkring din forsikringsskade, så tøv ikke, vi besvarer gerne dine spørgsmål og kommer gerne med råd til hvordan du enkelt og effektivt kan få repareret din skade.

Vi holder til i Brøndby, men kører i hele København, Roskilde, Hillerød og Rungsted, for at hjælpe dig.

Ring straks til os eller bliv ringet op ved at udfylde vores kontaktformular – vi er klar til at rykke ud med kort varsel.

Certificeret Håndværkstaksator

Følg os på Facebook!

Vi tilbyder Energivejledning i din bolig​

Nye vinduer

ENERGIOPTIMERING

NYT TAG