Snedker

Leder du efter en snedker, der kan løse dine opgaver, så er vi det helt perfekte match for dig. 
Dine behov og ønsker er i centrum for os, derfor sigter vi efter at indfri dem bedst muligt.

Din faglige og professionelle snedker

Vi arbejder efter effektive og gennemtestede arbejdsmetoder, som vi ved virker. Det betyder bl.a. at vi altid forventningsafstemmer med dig og først går, når du er 100% tilfreds med resultatet.

Så hvis du drømmer om et nyt og moderne pust til hjemmet, så er vi helt klart det rigtige valg for dig. Vi sørger for at opfylde dine boligdrømme og gøre dem til virkelighed.

Din tilfredshed er det vigtigste for os. Vi kan derfor garantere dig for, at vi gennem hele forløbet vil give dig personlig rådgivning og vejledning, så du bliver glad og tilfreds med resultatet. Med god kommunikation, sikrer vi at undgå misforståelser, og får visualiseret dine idéer bedst.

Har du nogle spørgsmål, så tøv aldrig med at kontakte os. Tag kontakt allerede nu – Udfyld formularen til højre eller ring på tlf.: 40 34 42 21 og få et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi visualiserer dine idéer og drømme til virkelighed

  Er du på udkig efter en dygtig snedker, som har dine idéer i fokus? Vi har hos GrønByg mange års erfaring ved udførelsen af fantastisk og personlig snedkerarbejde. Hos os vil to snedkeropgaver aldrig være ens – hvorfor skulle de være det? Ingen har de helt samme idéer, drømme eller personligheder. Der vil altid være en eller anden måde, hvor man skiller sig ud fra mængden.

  Af den grund vil vores fokus altid være på at fremstille og vise dit personlige touch på det, som du gerne vil have produceret. Vi har et motto, som vi gør en dyd i at følge.

  “Vi leverer unikt håndværk fra idé til virkelighed”

  Vores motto betyder i grove træk, at vi til enhver tid vil have fokus på dig, dine behov og ønsker. Derfor kan du trygt stole på, at vi selvfølgelig vil have den høje service i centrum. Det betyder, at vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at gøre dine drømme til en realitet i form af et unikt og fantastisk håndværk. Men også ved at forklare, tegne og bygge dine idéer, så det matcher dine ønsker.

  En detaljeorienteret snedker

  Vi kan med stor stolthed i sindet, fremvise vores dygtige hold af professionelle og detaljeorienterede snedkere. Vi går op i den mindste detalje, da vi gerne vil levere et velfunderet og gennemtænkt stykke håndværk til dig.

  Fra vores værksted, arbejder vi i et team med relevante ingeniører og samarbejdspartnere. Det hjælper os til at skræddersy tilbud der passer perfekt til dig. Vi går meget op i at lave et solidt stykke forberedelse, så vores arbejde forløber nemt og gnidningsfrit.

  Der findes ikke nogen snedkeropgaver, som Grøn Byg Entreprise ikke kan løse. Med stor erfaring og stolthed til vores fag, kan du trygt overlade din næste opgave til os.

  Hvad er en snedker

  Selve Snedkerfaget kan opdeles i to kategorier – møbelsnedker og bygningssnedker. Der er en stor forskel på arbejdsopgaverne fra en møbelsnedker og en bygningssnedker. Men én ting har begge snedkere til fælles og det er, at de primært fremstiller produkter ud fra råmaterialet, træ.

  En møbelsnedker er en specialiseret håndværker, der arbejder og laver alle typer møbler, lige fra stole, borde, reoler, kommoder, garderobeskabe og meget andet. Ligeledes kan en møbelsnedker fremstille inventar til køkkenet og butikken, som diske, hylder og udstillingsskabe. Kort fortalt fremstiller en møbelsnedker finere ting end en bygningssnedker.

  En bygningssnedker er typisk knyttet til nybyg, renovering og tilbyg, fordi deres speciale er at arbejde, fremstille og opsætte døre, vinduer, paneler og meget mere.

  I dagens verden kan man nemt forveksle snedkerfaget med tømrerfaget og omvendt. Det er, fordi fagene minder meget om hinanden. Men i grove træk kan man sige, at en snedker fremstiller finere, mere detaljeret og specialiseret arbejde til indendørsbrug. Mens tømreropgaver som regel foregår udendørs men i nogle tilfælde også indendørs. Her udfører de typisk opgaver som en tagdækker, opbygning af en terrasse, gulvlægger og meget andet.

  Kontakt os på telefon 40 34 42 21 eller skriv en e-mail kontakt@gronbyg.dk for at høre nærmere.

  Vi er din lokale snedker, uanset hvor du befinder dig på Sjælland

  Med en beliggenhed i Brøndby, har vores placering givet os den helt perfekte lokation for, at vi kan være din lokale snedker. Det er, fordi at vores placering forbinder de 4 store motorveje i Region Hovedstaden, hvilket betyder, vi maks vil være 10 minutter væk fra Holbækmotorvejen, Moterring 3,

  Amagermotorvejen og Køge Bugt Motorvejen. Af den grund kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med dine byggeideer, uanset om du har adresse i København, Roskilde, Nordsjælland eller omegn. 

  Kontakt os i dag for et uforpligtende snedker tilbud!

  Vi er hos GrønByg erfarne og passionerede omkring alle former for snedkerarbejde.

  Med vores mange års erfaring har vi erfaret at prisen for en snedkeropgave er meget varierende og er afhængig af dine specifikke ønsker og behov. Det er derfor svært at give en specifik pris på forhånd. Af den grund, vil vi med glæde snakke med dig, så vi kan få belyst dine specifikke ønsker og behov.

  Kontakt os meget gerne i dag for en uforpligtende samtale om dine ønsker på tlf. 40 34 42 21 eller skriv en e-mail kontakt@gronbyg.dk. Vi giver dig et skræddersyet personligt tilbud.

  Se hvad vores kunder siger

  ★★★★★

  Vi fik skiftet alle døre og vinduer. Vi valgte GRØN-BYG. Det var et FANTASTISK valg. Super veludført arbejde af et super godt håndværker team.
  Tommy
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Jeg har fået udskiftet loftsbeklædningen og behandlet let angreb af borebiller i bærebjælker. Derpå genmontage af loftbeklædning. Alt foregik som aftalt, og jeg har været meget tilfreds med det hele. Afdækning kunne måske have været lidt bedre, men som helhed er alt OK.
  Birgit
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  Firmaet har overholdt den aftale der var indgået og det tilbud der var givet - og arbejdet udført fuldt tilfredsstillende!
  Jørgen
  via Håndværker.dk

  Lyst til at kigge forbi?

  Kom endelig ned og besøg os, så kan vi få en snak om dit næste projekt.

  Kontaktinfo